Namnet är vid sidan av själva verksamheten den största tillgång ditt företag har. På JohnLook.com klär du enkelt ert namn och företagsinformation i en stil, eller en look,  som vi kallar det. På nolltid får du en väl fungerande företagsprofil baserad på design av etablerade formgivare. All design baseras på tre fundament; typografisk form (typsnitt), färg och komposition (layout). På detta sätt gör vi det möjligt för flera att använda samma mallar på ett sinsemellan unikt sätt.

Har du tagit fram en egen look som du vill använda så går det också bra. Då beställer du någon av våra tjänster och skickar oss din design, som vi lägger på ett konto. Du kan sedan enkelt beställa och administrera från ditt konto.

JohnLook.com grundades 2006 av John Mellkvist, entreprenör med ett mångårigt förflutet på några av Sveriges ledande design-, reklam- och varumärkesbyråer. I ägarkretsen finns flera tongivande personer från ledande svenska design- och kommunikationsbranschen. Sedan starten har tusentals svenska och utländska företag upptäckt, skapat och hanterat sin egen look på JohnLook.com.

 

Styrelse/ägare

John Mellkvist, grundare och styrelseledamot. Entreprenör och varumärkesstrateg med mångårig bakgrund som designer och kreativt ansvarig på flera av landets främsta design- och varumärkesbyråer; Brindfors, Hall&Cederquist, Grow Identity Works med flera.

Stefan Öström, partner och styrelseordförande. Stefan är en av Sveriges mest internationellt framgångsrika kommunikatörer. Grundade 1990 reklambyrån Paradiset DDB. Han har arbetat med en mängd varumärken bla Norrlands GULD, Mariestads, Diesel, OLW.

Magnus Löwenhielm, partner och styrelseledamot. Driver design- och varumärkesbyrån Waters Löwenhielm. Magnus har tidigare arbetat som AD på ett flertal ledande reklambyråer, bland annat Lowe Brindfors, Hall&Cederquist och Saatchi & Saatchi.

Johan Larsson, partner och styrelseledamot. Marknadskommunikatör, varumärkestrateg och entreprenör med flera start-ups på sin meritlista. Reklambyråerna Tempel, Mattson&Friends och Narrow. Johan är även grundare av det mobila e-handelsföretaget UPUP.

 

Designers

John Mellkvist är JohnLook.coms grundare. John har lång erfarenhet som Art Director och designer från flera tongivande reklam- och designbyråer; Brindfors, Hall&Cederquist, Grow och Identity Works med flera.

Magnus Löwenhielm driver design- och varumärkesbyrån Waters Löwenhielm. Magnus har tidigare arbetat som Art Director på ett flertal ledande reklambyråer, bland annat Lowe Brindfors, Hall&Cederquist och Saatchi & Saatchi. Hans favoritlook är Basel.