Läs gärna först bland FAQ, så kanske du får svar på dina frågor.

E-post: stefan.ostrom@johnlook.com
Vi besvarar ditt mail inom 24 timmar helgfri dag. Om ditt mail gäller en beställning så ange ditt referensnummer från ditt inköpskvitto.

Vill du posta något till oss så är vår postadress:

JL Identity AB, Norrtullsgatan 3, 2 tr, 113 29 Stockholm

 

Tryckeri, tryck och papper

Vi har valt Åtta45 Tryckeri AB som vår tryckeripartner. De finns på Bruttovägen 11, 175 43 Järfälla. De har en stor kundbredd och är vana att hantera alla former av tryckuppdrag. De kan också erbjuda ett brett utbud av trycknära tjänster, som kan hjälpa våra kunder att lösa många olika typer av önskemål. De är helt enkelt mer än ett vanligt tryckeri. Dessutom producerar de miljövänligt och har licens för Svanen.
Allt tryck för JohnLook.com utförs i moderna digitalpressar med hög prestanda vad gäller tryckkvalitet.
Det papper vi väljer att trycka på heter Scandia 2000 White och har en hög naturlig vithet och opacitet. Det är klorfritt, träfritt och åldersbeständigt samt uppfyller PEFC:s regler för ansvarsfullt skogsbruk

 

Trygg leverans

Vi levererar normalt mellan 3-5 arbetsdagar. Tryck av kuvert eller mycket stora upplagor tar generellt något längre tid att leverera.
Dina beställningar levereras med Postens Ekonomibrev. Vi skickar i deras stora bubbelpostpåsar med ekonomibrevsporto. Dessa påsar tar upp till 2 kg.
Digitala produkter levereras i filer till din önskade mailadress.
Fraktkostnaden är 90 kr exkl moms vid leverans i dessa påsar.
Vid leveranser, som gör att vi behöver ta ut en högre kostnad än 90 kr pga hög vikt, så kontaktas du med mail från JohnLook.com, för godkännande av leveranskostnaden.

 

Säker betalning

När du handlar hos oss gäller principen handla nu – betala efter leverans!
Vi arbetar tillsammans med Klarna AB, org.nr SE556737-0431, när det gäller faktureringar och betalningar. Vi har valt Klarna faktura, för att du skall kunna handla enkelt genom att endast uppge minimalt med information och slippa långa registreringsprocesser.
När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått din leverans med den bifogade fakturan.

– Få alltid leveransen innan du betalar.
– Betalningstid – alltid 14 dagar.
– Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter.
– Faktura bifogas leverans. Fakturan går att ladda ned från klarna.se
– Möjlighet till delbetalning.

Läs mer på klarna.se för deras betalningsvillkor.
Vi tar ut en faktureringsavgift på 25 kr exkl moms per order för att täcka våra faktureringskostnader.

 

Nöjdhetsgaranti

För JohnLook.com är det viktigt att du blir 100% nöjd med dina köp från oss. Om inte så ger vi dig pengarna tillbaka. Skicka tillbaka hela förpackningen till JL Identity AB, c/o Åtta45 Tryckeri AB, Bruttovägen 11, 175 43  Järfälla, med en kort beskrivning över vad som är fel, inom 14 dagar från erhållen leverans. Vi  återbetalar då till fullo vad produkten/produkterna kostade, exklusive faktura- och fraktavgift.

Var noga med att förhandsgranska  och korrekturläs dina produkter och korrigera eventuella fel innan du slutför din beställning. Garantin gäller inte vid korrekturfel från kundens sida.